80x80x180 Hydro Shoot Kabin Set (İnorganik)

0 Yorum | Yorum Yap
* 1.484,06 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
16.250,32 TL
PAYLAŞ
Bu komple bitki yetiştirme seti, hobi tarıma başlamanız için gereken her şeyi kapsayan, Growkent ekibi tarafından bir araya getirilmiş bir settir. Setin temel parçaları özenle seçilmiştir ve bu parçaların uyum içerisinde uzun süre çalışabilirliği test edilmiştir.
Not: Hazır setlerimiz tüm ürünlerin toplamı üzerine indirim uygulanarak fiyatlandırıldığından ve stokları düzenlendiğinden, set içeriğindeki ürünlerin hiç bir şekilde ürün çıkarma veya farklı bir ürünle değişimi yapılmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 
  • Yetiştirme setlerimiz kapsamlıdır ve yüksek kalite ürünler içermektedir
  • Set içeriğindeki ürünler set olarak satın alındığında ekonomik olarak daha uygundur ve bütçenizi korur
  • Bitki yetiştirmeye başlamanız için gereken tüm temel parçalar
  • Set içeriğindeki ürünler ahenk içinde çalışacak şekilde eşleştirilmiştir
  • Tüm temel set parçaları yüksek kaliteye sahip ürünlerdir, dayanıklıdır ve uzun süre kullanım için uygundur
Kit İçeriği
Kullanımı: Bitki yetiştirme kabininizi kutu içerisinden çıkacak kullanım kılavuzu yardımı ile kurun. Bitki yetiştirme kabininin kurulumu oldukça basit ve hızlıdır. Karbon filtreyi kabinin içindeki askı çubuklarına asın. Kirli hava çıkış fanınızı ister kabinin içine ister kabinin dışına sabitleyip alüminyum hava kanalı yardımıyla karbon filtreye bağlayın. Havayı dışarı çıkaracak şekilde doğru bağlandığından emin olun. Ardından kirli hava çıkış fanı ile karbon filtreyi birleştirdiğiniz hava kanalını kabindeki hava boşluklarından geçirerek büzme ipi yardımıyla ışık geçirmeyecek şekilde büzün. Temiz hava girişi için kullanacağınız fanın ucuna bir hava kanalı takın. Temiz hava girişi için kullanılacak hava kanalını da kabindeki havalandırma girişine yerleştirin ve havalandırma girişini büzme ipi yardımıyla ışık geçirmeyecek şekilde büzün.
 
Askı zincirlerini kullanarak reflektörünüzü bir diğer askı çubuğuna, yetiştirme kabininizin merkezine gelecek şekilde, doğru yükseklikte asın. Yetiştirme lambasını temiz bir bez yardımıyla reflektörün duy kısmına düzgünce ve sıkıca yerleştirin. Lambanın üzerinde parmak izi vb. bir leke kalmadığından ve lambanın duya tam oturduğundan emin olun. Reflektör kablosunu kabinin küçük havalandırma çıkışından geçirin, yetiştirme süresince kabinin dışında duracak balasta takın.
 
Saksınızı/saksılarınızı yetiştirme kabininin içine, alanı tam ortalayacak ve eşit olarak ayıracak şekilde konumlayın. Saksılarınızı saksı ağzına 2-3 cm mesafe kalacak miktarda toprakla doldurduktan sonra, bitkilerinizi toprağa yerleştirin ve toprağı hafifçe nemlendirmeye yetecek kadar sulayın. İlk sulamadan sonra yaptığınız her sulamada verdiğiniz suyun %10-%20 arasında bir kısmının saksıdan aktığından emin olun. Set içindeki toprak halihazırda bir miktar bitki besini içerdiğinden ilk hafta gübreleme yapmanıza gerek yoktur.
 
Havalandırma fanını çalıştırın, ardından ışığı yakın. Yetiştirme kabini içerisindeki sıcaklık ve nem değerini kontrol etmek için dijital ısı-nem ölçer cihazı kullanmalısınız. Sulama yapmadan önce daima toprak yüzeyinin hafifçe kurumasını bekleyiniz. Topraktaki gübre tükendikçe her 2-3 sulamadan birinde litre başına 1-2 ml miktarında gübreyi (değerler kullandığınız gübreye göre değişebilir) sulama solüsyonunuza ekleyin. Bitkiniz/bitkileriniz büyüdükçe kullandığınız gübrenin doz kılavuzundan da yardım alarak gübre miktarını arttırın. Çiçeklenme dönemine geçtiğinizde, çiçeklenme dönemi gübresiyle devam edin.
 
Ürünlerin kullanımı ile ilgili ayrı ayrı ve detaylı bilgi sahibi olmak için yukarıdaki linkler aracılığıyla ürünleri inceleyebilirsiniz.

80x80x180 Hydro Shoot Kabin Set (İnorganik) Bitki Yetiştirme Kabin Set, Secret Jardin kabin set ile eksiksiz bir şekilde bitkilerinizi yetiştirebilirsiniz. DGKZ3679201
80x80x180 Hydro Shoot Kabin Set (İnorganik)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.