General Hydroponics Silicate 5 litre (3.77 kg)

0 Yorum | Yorum Yap
* 197,56 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
2.163,22 TL
PAYLAŞ
General Hydroponics Silicate; özellikle hidroponik sistemlerde ve topraksız tarımla yetişen bitkiler için önem arz eden, doğal silikat tozudur. Silicate, antik deniz yataklarında mevcut 63 çeşit nadir mineral ve doğal süreçler sonucu oluşmuş silisit asit kili içerir. Zengin içeriği, bitkinin tüm mineral ihtiyacını karşılamakla kalmaz; bitki hücrelerine nüfuz ederek onu hastalığa ve böcek saldırılarına karşı korur. İçerdiği doğal kolloidler sayesinde besin solüsyonunun katyon değişim kapasitesini geliştirir. Besin çözeltisinin pH ve iletkenliğini dengeleyerek, hızla büyüyen bitkilerin strese girmesini önler.
 
Topraklı tarımda ve hidroponik sistemlerde kullanıma uygundur. Hidroponik sistemlerde Mineral Magic'in mikro-organizmalarla birlikte kullanılmasından kaçınılmalıdır, zira yüksek mineral içeriği sudaki mikro kolonilerin gelişimini yavaşlatabilir. Topraklı tarımda ise tam tersine Silicate'in içeriğindeki zengin mineraller sayesinde, topraktaki mikro-organizmaların çalışma hızı ve verimi artar; bitki için son derece sağlıklı bir yetişme ortamı oluşur.
ml/litre : 5 litre
General Hydroponics Silicate 5 litre (3.77 kg) General Hydroponics Silicate; özellikle hidroponik sistemlerde ve topraksız tarımla yetişen bitkiler için önem arz eden, doğal silikat tozudur. CEKLRSVY5
General Hydroponics Silicate 5 litre (3.77 kg)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.