NeemAzal T/S Organik Neem Yağı 100 ml

0 Yorum | Yorum Yap
Marka
* 69,90 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
765,37 TL
PAYLAŞ
NeemAzal T/S; Alman Trifolio-M firması tarafından geliştirilmiş doğal bir böcek ve kırmızıörümcek ilacıdır.  Yaprak bitleri ve beyaz sinekler gibi bitkinin yaprak ve gövdesine zarar veren 200'den fazla bitki zararlısıyla mücadelede etkilidir. Organik tarımda güvenilirliği FIBL, OMRI, Naturland, USDA/NOP gibi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır. Arılara, faydalı böceklere, faydalı bakterilere, hayvanlara ve doğal hayata karşı zararsızdır.
 
Çalışma Prensibi:  NeemAzal; Emülsiyon Konsantre (EC) şeklinde, tropikal Neem ağacı (Azadirachta indica A. Juss) çekirdek özünden elde edilen "Azadirachtin A" aktif maddesini içerir (10g/litre). Formüslayonundan ötürü, aktif madde kolaylıkla yapraklarca emilir; zararlı böcekler beslenme sırasında ağız yoluyla (emerek veya ısırarak) bu aktif maddeyi alırlar. Etkilenen zararlıların beslenmeleri ve kabuk değiştirmeleri durur. Aynı zamanda üreme kabiliyetleri yavaşlar ve durur.

Kimyasal ilaçların aksine NeemAzal zararlılar üzerinde ani etki göstermez. İlaçlamayı takip eden birkaç saat içinde böcekler etkisiz hale gelir ancak birkaç gün içinde zararlı yoğunluğu daha fazla çoğalamadığından yok olur.

NeemAzal'ın etki şeklinin yavaş olması nedeniyle, etkisinin değerlendirilmesi uygulamadan 7-10 gün kadar sonra yapılmalıdır. Değerlendirmede, sadece ölü zararlı böcek sayısının dikkate alınması yeterli değildir. Yaprakta ağırlık kaybı ve zarar şiddetindeki azalma, balımsı madde oluşumu, ürün verimi, zararlı populasyon gelişimi, faydalılar üzerinde olumlu etkiler de dikkate alınmalıdır.

Kullanımı: Litre başına 3-5 ml sprey olarak yapraklara uygulanmak suretiyle kullanılabilir. 
 
Bu ürün 100 ml cam şişede gönderilmektedir. Ürünün orijinal ambalajı 1 litredir.
NeemAzal T/S Organik Neem Yağı 100 ml NeemAzal Organik Böcek İlacı; Alman Trifolio-M firması tarafından geliştirilmiş doğal bir böcek ve kırmızıörümcek ilacıdır. CGJKRTU912
NeemAzal T/S Organik Neem Yağı 100 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.