Advanced Nutrients Big Bud Coco 250 ml

0 Yorum | Yorum Yap
* 51,82 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
567,42 TL
PAYLAŞ
Advanced Nutrients Big Bud Coco, fosfor, potasyum, magnezyum ve amino asitler içeren; bitkilerinizin yoğun bir şekilde çiçeklenmesini, büyük ve ağır meyveler vermesini sağlayan bir katkı maddesidir. Daha fazla hasat almanızı sağlamaktadır. Bitkilerin potansiyelini arttırırken aynı zamanda daha aromatik tat oluşumuna yardım eder. Coco yetiştirme medyasında kullanım için üretilmiştir.

Advanced Nutrients Big Bud Coco 250 ml

Advanced Nutrients Big Bud Coco klasik Big Bud formülünün coco yetiştirme medyasında kullanılmak üzere optimize edilmiş halidir. Geniş bir yelpazede hasat arttırıcı ve aroma zenginleştirici madde içeriğine sahiptir. Bu maddelerin en önemlilerinden biri coco yetiştirme medyasında zaman zaman eksik kalabilen demir elementidir. Çeşitli birçok bitki uyarıcısında bu durum göz ardı edilirken; Advanced Nutrients'ın bilim insanları konuya çözüm niteliğinde Big Bud Coco'yu geliştirmişlerdir. Sonuç güçlü bitkiler ve göz kamaştırıcı bir hasattır. Çiçeklenmeyi güçlendirmek için ekstra Fosfor ve Potasyum içermektedir. L-amino asitlerle dolu Big Bud Coco formülü, aynı zamanda askorbik ve sitrik asit içerdiğinden bitkinin solunum sistemine yardımcıdır.

Advanced Nutrients Bid Bud Coco Nasıl Çalışır?

Advanced Nutrients Big Bud Coco; dünya çapında yetiştiriciler tarafından kabul görmekte ve endüstrideki en etkili uyarıcılardan biri olarak kabul edilmektedir. Artık coco yetiştirme medyası tercih eden yetiştiriciler de Big Bud formülünün avantajlarından faydalanabilecek.

Piyasadaki uyarıcıların neredeyse tümü bitkilerin çiçeklenme döneminde bolca ihtiyaç duydukları Fosfor ve Potasyum'u içerir. Bu ürün ise Fosfor ve Potasyum'u çok sağlıklı oranlarda içermenin yanı sıra; çiçeklenmeyi mümkün olduğu kadar fazla arttırmak amacıyla çeşitli çiçeklenme uyarıcılarla zenginleştirilmiştir. Daha güçlü metabolizma ve çiçeklenme için gerekli olan proteinlerin yapıtaşları ürün içeriğindeki L-amino asitler tarafından sağlanır. Magnezyum ise, bitkiyi beslerken Potasyum zehirlenmesini de önler. Askorbik ve sitrik asit muhteviyatı ise solunum ve metabolizmayı hızlandırır.

Big Bud Coco, çiçeklenme döneminin başından ortasına kadar bitkinin çiçeklerinin sayısını ve hacmini arttırır.

Advanced Nutrients Big Bud Coco Nasıl Kullanılır?

Big Bud Coco, çiçeklenme döneminin 2. haftasından itibaren ve  çiçeklenme döneminin bitmesine 3 hafta kalana dek hidroponik baz besininizin yanında çiçeklenme arttırıcı ve uyarıcı olarak kullanılmaktadır. 

Hiçbir bitki besinini veya katkı maddesini direkt birbirine karıştırmayın. Her zaman besinleri sırayla ekleyin ve bir sonrakini eklemeden önce solüsyonu iyice karıştırın.

ml/litre : 250 ml
Advanced Nutrients Big Bud Coco 250 ml Advanced Nutrients Big Bud Coco, bitkilerinizin çiçeklenme döneminde daha cok verim almanız icin kullanılan bir bitki takviye besinidir. ANBBC250ml
Advanced Nutrients Big Bud Coco 250 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.