Harvest Master BalTech 750

0 Yorum | Yorum Yap
Kategori
* 1.961,06 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
21.473,38 TL
PAYLAŞ
Harvest Master BalTech 750 LED Yetiştirme Lambası
(İçeriğe  Balast Dahil değildir)
indoor yetiştiriciliğin geleceğini sizlere sunuyoruz. Harvest Master'ın prestijli BalTech Serisi LED lambaları, endüstrinin öncü teknolojileriyle bir araya gelerek sizi zirveye taşır. İşte, yetiştiricilikte mükemmel bir dönüşüm yaşamanızı sağlayacak Harvest Master BalTech 750’in olağanüstü özellikleri:
 
Elektronik Balast Uyumlu: İlk kez, driver gerektirmeden herhangi bir 600W elektronik balastla doğrudan çalışabilen bir LED lamba serisi. Mevcut balastınızı kullanarak daha ekonomik bir şekilde mevcut aydınlatma sisteminizi BalTech LED serisine dönüştürebilirsiniz.
 
Yüksek Verimli Aydınlatma: 1872 µmol/s'lik etkileyici PPF değeri sayesinde BalTech 750, standart 1000W HPS lambalardan bile daha üstün performans sergiler.
 
Eşsiz Işık Dağılımı: Tasarımı, bitkileriniz üzerinde eşit ışık dağılımı sağlar, bu da yanma riskini azaltır ve eşsiz bir büyüme deneyimi sunar.
Optimum Spektrum: Hem büyüme hem de çiçeklenme evreleri için mükemmel olan tam spektrumlu ışık, optimum beyaz, kırmızı diyotlarla birlikte UV ve IR özelliklerini içerir.
 
Enerji Tasarrufu ve Azalan Isı Sorunları: Daha az enerji tüketimi ve azaltılmış radyant ısı sayesinde hem elektrik faturanızı düşürür hem de ısıdan kaynaklanan sorunları minimize eder.
 
Uzun Ömürlü ve Kaliteli: 100.000 saatten fazla ömrü ve 2 yıllık garantisi ile yatırımınızı korur.
 
Teknik Detaylar:
 
Model: BalTech 750LED
 
Çipler: Samsung LM301B
 
Güç Tüketimi: 600W (HPS Lamba eşdeğeri: 1000W)
 
PAR Verimliliği: 2.8 μmol/J
 
Boyut: 104x106x3.5
 
Çalışma Sıcaklığı: -20°C ~ 40°C
 
Not: 600W elektronik balastlarla uyumlu çalışır
Önerilen Balast Gücü: 600W + Super Lumen
Uyarı: Yetiştirme ortamınızın sıcaklığının 25-27°C arasında tutulmasına özen gösterilmelidir.
Harvest Master BalTech 750 ile indoor yetiştiriciliğinizde mükemmeli yakalayın. Hem çevreci hem de ekonomik bir seçenek olan bu üstün lamba ile her zaman bir adım önde olacaksınız. Yüksek kaliteli ürünler için, en doğru aydınlatmayı seçin.
 

TEKNİK SERVİS DESTEĞİ ;

Sunduğumuz çözümlerin ve ürünlerin başarısının yanında verilen teknik destek hizmetleri de yüksek önem taşımaktadır, bu sebeple müşterilerimize ürün tedariği sağladıktan sonra bakım, onarım ve yenileme çözümleri ile de destek sağlamaktayız.

Ürününüzle alakalı teknik destek almak için, müşteri temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz

Harvest Master BalTech 750 Harvest Master Grand Series 700; kanatlı yapısı sayesinde uyumlu olduğu kabinler içerisinde bulunan en köşe noktayı dahi uygun bir ışık miktarı ile örtebilmektedir. HMLEDBA720
Harvest Master BalTech 750

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.