ONA

Ona Dispenser

0 Yorum | Yorum Yap
Kategori
Marka
ONA
* 96,42 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
1.055,77 TL
PAYLAŞ
ONA Dispenser, Ona Block'lar ile kullanılabilecek oldukça etkili ve bir koku yayma cihazıdır. Ev girişi, tuvalet, ve küçük odalarda kokuları yok etmek için ONA Blok ile birlikte kullanılır. Duvara monte edilir ve 2 x AA pil ile çalıştırılır (birlikte verilmez).

Nasıl kullanılır:
Dağıtıcının içindeki yuvaya bir ONA Bloğu veya sağlanan küçük şişeye biraz ONA Jel yerleştirin ve fanı açın. Bu, havayı ONA ürününün üzerinden geçirerek, koku giderici ajanı dağıtıcıdan çevreye salar, kokuları yok eder ve alanınızı seçtiğiniz koku ile doldurur.

24 saat, sadece gündüz veya gece çalışmasına göre ayarlanabilir. Sürekli, 2/2 veya 5/15 dakika açık/kapalı şekilde çalışma sürelerine göre programlanabilir.

Not: En iyi sonuçlar için, dağıtıcıya yerleştirmeden önce ONA Bloğunu ambalajından çıkarın.

ONA blokları, daha az sıklıkta değiştirme gerektirecektir, ONA Gel kokusunu hızlı bir şekilde serbest bırakır, ancak bir Ona Block'tan daha sık değiştirilmesi gerekebilir.

ONA ürünlerini yetiştirme alanının içinde kullanmamanızı tavsiye ederiz. İçerdikleri güçlü koku, ürünlerin lezzetini bozacaktır. Bunu önlemek için ONA bloklarını ve jellerini bitişik odalara ve hava akımının olduğu bölgelere yerleştirin.


Ona Dispenser ONA Dispenser, Ona Block'lar ile kullanılabilecek oldukça etkili ve bir koku yayma cihazıdır. Ev girişi, tuvalet, ve küçük odalarda kokuları yok etmek için ONA Blok ile birlikte kullanılır. FGMRVWYZPSDP
Ona Dispenser

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.