Terra Aquatica Calcium Magnesium 500 ml

0 Yorum | Yorum Yap
* 37,95 TL den başlayan taksitlerle! KDV Dahil Fiyatlardır!
415,54 TL
PAYLAŞ
Terra Aquatica Calcium Magnesium; bitkinin beslenme sistemini düzenleyerek büyümeyi uyaran Kalsiyum ve Magnezyum elementlerini içeren takviye bitki besinidir. Kalsiyum ve Magnezyum bitkiler için olmazsa olmazdır; fakat büyüme hızını ideal seviyede tutmak için bitkiye doğru oranlarda verilmeleri çok önemlidir. Güçlü bir çiçeklenme ve iri meyveler için Kalsiyum ve Magnezyum elementlerini ideal oranlarda içeren Terra Aquatica Calcium Magnesium birebirdir.
 
Terra Aquatica Calcium Magnesium ek besin niteliğindedir. Temel bir besin yanında ek niteliğinde kullanıldığında en iyi sonuçları verir. Özellikle coco yetiştirme medyasında veya topraksız tarımda bitkinin yetiştiği ortamdaki Kalsiyum oranları düşük olabildiğinden, bu tür ortamlarda yetişen bitkilerde özellikle Terra Aquatica Calcium Magnesium kullanılması tavsiye edilir.
ml/litre : 500 ml
Terra Aquatica Calcium Magnesium 500 ml Kalsiyum ve Magnezyum bitkiler için olmazsa olmazdır; fakat büyüme hızını ideal seviyede tutmak için bitkiye doğru oranlarda verilmeleri çok önemlidir. AJLNVW3500ml
Terra Aquatica Calcium Magnesium 500 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.